Kom in i GIF-familjen!

2018 var ett stort år för Grebbestads IF.

Efter serieseger i div. 2 under 2017 spelade vårt A-lag i div. 1 Södra.

Vårt Andralag i div. 5 har också gjort fina insatser under året. Dessutom har vi ca 100 ungdomar i olika lag från 7 till 17 år som utvecklas varje år och lägger basen av hemmaspelare i framtida seniorlag.

Även om A-laget inte lyckades hela vägen, men det hängde på ett ynka mål och en ynka poäng för att hänga kvar, så måste bedriften att spela bland landets 64 bästa herrklubbar vara föreningens idrottsligt sett största bedrift sedan 1922. Vi klarade av utmaningen att genomföra bra arrangemang på ett uppgraderat Siljevi, vilket ger föreningen styrka och självförtroende för framtiden.

Inför säsongsstarten för såväl senior- som ungdomslag hoppas vi därför på ett fortsatt stöd från alla tänkbara partners, företag och privatpersoner, så att vi skall klara av utmaningen och kostnaderna som verksamheten medför.

GIF har ca 200 stödjande företag och privatpersoner.

Se vårt utbud av samarbetsmöjligheter i denna folder - från ett medlemskap på 250 kr till stor exponering som HUVUDPARTNER - vi gör det partnerskapspaket som passar Dig som vill stötta GIF och vår verksamhet.

Vi vill gärna ha med Dig i GIF-familjen!

Anders Eklund,
ordförandeKänns spontant som att en anfallare till borde vara aktuell. Tror man hade en plats vigd för Anton Henriksson, men nu valde han att spela på en högre nivå, så GIF får söka vidare. Må hända kan Kungshamns Jesper Mattsson vara ett allternativ?

Träningsmatch
15 minuter sedan

IK ODDEVOLD
-

Sparvallen konstgräs, Tanumshede
Träningsmatch
2020-02-29 12:00
KRÅKERÖY IL, NORGE (h)
Sparvallen konstgräs, Tanumshede


 
Inga matcher för de andra lagen den närmaste veckan finns inlagda.