Kom in i GIF-familjen!

2017 var ett stort r fr Grebbestads IF.

Efter fyra fina r i div. 2 lyckades vrt A-lag att vinna serien efter en infernaliskt spnnande slutspurt, vilket innebr spel i div. 1 Sdra under 2018. Vrt Andralag i div. 5 har ocks gjort fina insatser och ligger alldeles under topplagen frn strre orter i Bohusln. Dessutom har vi ca 100 ungdomar i olika lag frn 7 till 17 r som utvecklas varje r och lgger basen av hemmaspelare i framtida seniorlag.

Avancemanget till div. 1 fr nog betraktas som freningens idrottsligt sett strsta bedrift sedan 1922. Det medfr en idrottslig och ekonomisk utmaning av kolossalformat och kar intresset fr Grebbestad och GIF, med mer mediabevakning och strre publik, vilket gynnar svl freningen som vra viktiga samarbetspartners.

Vi hoppas drfr p ett fortsatt och kat std frn alla tnkbara partners s att vi skall klara av utmaningen och kostnaderna som verksamheten medfr.

GIF har ca 140 stdjande fretag och privatpersoner. Se vrt utbud av samarbetsmjligheter i denna folder - frn ett medlemskap p 150 kr till stor exponering som HUVUDPARTNER - vi gr det partnerskapspaket som passar Dig som vill sttta GIF och vr verksamhet.

Vi vill grna ha med Dig i GIF-familjen!

Anders Eklund,
ordfrande

Stort TACK till alla hrliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och vl genomfrt. Trots rekordpublik p ca 1150 personer s funkade allt precis s bra som vi planerat. GIF fick berm frn svl publik som gstande IKO och Fotbollfrbundets matchdelegat som var p Siljevi och tittade till vr organisation och genomfrandeplan.
TACK fr er insats under vrssongen, nu tar vi sommarledigt p Siljevi, vl mtt 12 och 18 augusti d vra seniorlag har hstpremir med hemmamatcher.

Div I Sdra
2018-07-13 19:00

IK ODDEVOLD

Div I Sdra
2018-07-19 19:00
TVIDABERGS FF (b)
Kopparvallen, tvidaberg

Inga matcher för de andra lagen den nrmaste veckan finns inlagda.