Kom in i GIF-familjen!

2017 var ett stort år för Grebbestads IF.

Efter fyra fina år i div. 2 lyckades vårt A-lag att vinna serien efter en infernaliskt spännande slutspurt, vilket innebär spel i div. 1 Södra under 2018. Vårt Andralag i div. 5 har också gjort fina insatser och ligger alldeles under topplagen från större orter i Bohuslän. Dessutom har vi ca 100 ungdomar i olika lag från 7 till 17 år som utvecklas varje år och lägger basen av hemmaspelare i framtida seniorlag.

Avancemanget till div. 1 får nog betraktas som föreningens idrottsligt sett största bedrift sedan 1922. Det medför en idrottslig och ekonomisk utmaning av kolossalformat och ökar intresset för Grebbestad och GIF, med mer mediabevakning och större publik, vilket gynnar såväl föreningen som våra viktiga samarbetspartners.

Vi hoppas därför på ett fortsatt och ökat stöd från alla tänkbara partners så att vi skall klara av utmaningen och kostnaderna som verksamheten medför.

GIF har ca 140 stödjande företag och privatpersoner. Se vårt utbud av samarbetsmöjligheter i denna folder - från ett medlemskap på 150 kr till stor exponering som HUVUDPARTNER - vi gör det partnerskapspaket som passar Dig som vill stötta GIF och vår verksamhet.

Vi vill gärna ha med Dig i GIF-familjen!

Anders Eklund,
ordförande

Var det kalas inatt? Man kan tro det av de senaste kommentarerna, haha

2017-10-15 15:00