Kom in i GIF-familjen!

De senaste åren har varit bland GIFs absolut mest framgångrika sedan starten 1922. 2016 blev A-laget sexa i div. II och Andralaget kom på femteplats i div. V. Dessutom har vi ca 100 ungdomar i olika lag från 7 till 17 år.

Spel på den nivå vi är idag innebär en stor idrottslig och ekonomisk utmaning, men det ger samtidigt ett stort intresse för Grebbestad och GIF, med mer mediabevakning och större publik, vilket gynnar såväl föreningen som våra viktiga samarbetspartners.

Vi hoppas därför på ett fortsatt stort stöd från er sponsorer så att vi skall klara av utmaningen och kostnaderna som verksamheten medför.

GIF har ca 140 stödjande företag och privatpersoner. Se vårt utbud av samarbetsmöjligheter i denna folder - från ett medlemsskap på 150 kr till huvudsponsorskap för minst 25.000 - vi gör det sponsorpaket som passar Dig som vill stötta GIF och vår verksamhet.

Vi vill gärna ha med Dig i GIF-familjen!

Anders Eklund,
ordförande

Fyll i foldern, ring någon av oss eller skicka ett mail till info [at] grebbestadsif [punkt] se!

Vem är den där Filip?

Distriktsmästerskap