Kom in i GIF-familjen!

De senaste ren har varit bland GIFs absolut mest framgngrika sedan starten 1922. 2016 blev A-laget sexa i div. II och Andralaget kom p femteplats i div. V. Dessutom har vi ca 100 ungdomar i olika lag frn 7 till 17 r.

Spel p den niv vi r idag innebr en stor idrottslig och ekonomisk utmaning, men det ger samtidigt ett stort intresse fr Grebbestad och GIF, med mer mediabevakning och strre publik, vilket gynnar svl freningen som vra viktiga samarbetspartners.

Vi hoppas drfr p ett fortsatt stort std frn er sponsorer s att vi skall klara av utmaningen och kostnaderna som verksamheten medfr.

GIF har ca 140 stdjande fretag och privatpersoner. Se vrt utbud av samarbetsmjligheter i denna folder - frn ett medlemsskap p 150 kr till huvudsponsorskap fr minst 25.000 - vi gr det sponsorpaket som passar Dig som vill sttta GIF och vr verksamhet.

Vi vill grna ha med Dig i GIF-familjen!

Anders Eklund,
ordfrande

Fyll i foldern, ring ngon av oss eller skicka ett mail till info [at] grebbestadsif [punkt] se!

Ikvll hller vi tummarna fr GIF

Div I Sdra
2018-07-19 19:00

TVIDABERGS FF

Kopparvallen, tvidaberg
Distriktsmsterskap
2018-08-14 18:45
STENUNGSUNDS IF (b)
Nsnsvallen, Stenungsund

Inga matcher för de andra lagen den nrmaste veckan finns inlagda.