Eldsjälar och tidigare spelare

Det är mångs som åren bidragit till Grebbestads IFs verksamhet och framfart på eller vid sidan av planen.

På den här sidan har vi samlat alla som representerat något av GIFs seniorlag sedan mitten av 1930-talet, och många av de ideella krafter som gjort verksamheten möjlig.

Saknar du någon eller har du mer information om någon som finns här? Tala om det för oss!

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWYÅÖ

Törnqvist, Peter
Törnros, Cecilia
Törnros, Martin

Ser i artikeln om matchstatistiken att J Henrikssson nu ligger på plats 15 i gjorda mål för gif genom tiderna.

Sorterar man på bara a-lagsmål ligger han 4:a efter J Söderlund (154), Bernt (121) och Curt (80).

Jonas hade efter säsongen 2017 gjort 75 och står med årets två pytsar alltså på 77. Tredjeplatsen inom räckhåll!

Tittar man istället på mål/match (för spelar som gjort mer än ett mål) så ligger han tvåa med ett snitt på 0,77 mål/match. Etta är Bernt med 1,12 mål/match.

Pllana och J Söderlund trea och fyra på 0,71 resp 0,64 mål/match.

Distriktsmästerskap
2018-08-14 18:45