Om www.grebbestadsif.se

Webbsidan drivs av intresserade medlemmar och utan ersättning.

Då vi tror att människor trivs och gör bäst när de får göra saker de tycker om ställer vi inga andra krav på dem som vill arbeta med vår webbplats än att de följer våra röda trådar och att de håller en god ton.

Därför är det inte alltid så att innehåller motsvarar eller speglar föreningens aktiviteter som helhet, utan snarare vad de som är engagerade och villiga att hjälpa till bidrar med.

Om du saknar något på vår webbplats och har något att bidra med är du välkommen att hjälpa till!

Kontakta någon av oss eller såg bara till när vi ses på Siljevi!

Livescore p grebbestadsif.se

I samband med vr div II-debut brjade vi anvnda oss av everysport.com's liverapportering och byggde i samband med detta en livescore-widget som anvnds p sidan.

Den kod som denna bygger p r generaliserad s att ven andra freningar kan anvnda den fr sina lag och serier. Mer information om vr Livescore och Everysports API finns hr, tillsammans med de filer som behvs fr att gra sin egen version.

Lite statistik fr hemsidan

3 211

2 079 Jan Svensson
525 Anders Eklund
269 Peter Svensson
162 Johan Thoresson
60 Mikael Albrektsson

9 234

P torsdag har vi funderingar p att ta bort markduken frn Siljevi. Kom grna upp vid 10-tiden och hjlp till en stund.

Div I Sdra
2018-04-21 15:00