Tung förlust !

Oddevold besegrade GIF, men vi föll med flaggan i topp.

Som alla kunde räkna ut innan så var det Oddevold som förde spelet, medans GIF täppte till och spelade smart. Hela första halvlek var denna taktik perfekt för Oddevold skapade mycket, lite. GIF vaskade inte heller fram så många lägen men ett par riktiga farligheter fanns det.

En bit in i andra halvlek fick Grebbestad den chansen som dom väntat på. Abbe, som också blev utsedd till matchens lirare, spelade fram Örjan som ryckte och sedan vände bort den sista försvararen. Nu var det bara målvakten kvar. Örjan tog helt rätt beslut och la den mot bortre stolpen men tyvärr fick han hela foten under och bollen flög över ribban.

Strax därefter fick Oddevold sin första riktigt heta chans på en låg hörna sköt Roger Karlsson ett direktskott och såklart satt den perfekt vid stolproten. 1 - 0 till Oddevold som också blev slytresultatet. Oddevold hade sedan en rungande frispark i ribban. Efter det lyfte GIF upp Tisse för att öka trycket men förgäves.

Visst är Oddevold ett bra och spelande lag men den här matchen kunde slutat på vilket sätt som helst. Vi får ta med oss att defensivt var det en riktigt bra genomförd match om man bortser från markeringsmissen på målet.

Både Otto och Riffet fick utgå pga skador men vi får hoppas dom är tillbaka till lördag.

Ser i artikeln om matchstatistiken att J Henrikssson nu ligger p plats 15 i gjorda ml fr gif genom tiderna.

Sorterar man p bara a-lagsml ligger han 4:a efter J Sderlund (154), Bernt (121) och Curt (80).

Jonas hade efter ssongen 2017 gjort 75 och str med rets tv pytsar allts p 77. Tredjeplatsen inom rckhll!

Tittar man istllet p ml/match (fr spelar som gjort mer n ett ml) s ligger han tva med ett snitt p 0,77 ml/match. Etta r Bernt med 1,12 ml/match.

Pllana och J Sderlund trea och fyra p 0,71 resp 0,64 ml/match.

Distriktsmsterskap
Igår 18:45

STENUNGSUNDS IF
1-0

Nsnsvallen, Stenungsund
Div I Sdra
2018-08-18 16:00
LUNDS BK (h)
Siljevi, Grebbestad


 
GIF Andralag
FC Diaspora (h)
2018-08-19 14:00
Rimnersvallen konstgrs