Tung förlust !

Oddevold besegrade GIF, men vi föll med flaggan i topp.

Som alla kunde räkna ut innan så var det Oddevold som förde spelet, medans GIF täppte till och spelade smart. Hela första halvlek var denna taktik perfekt för Oddevold skapade mycket, lite. GIF vaskade inte heller fram så många lägen men ett par riktiga farligheter fanns det.

En bit in i andra halvlek fick Grebbestad den chansen som dom väntat på. Abbe, som också blev utsedd till matchens lirare, spelade fram Örjan som ryckte och sedan vände bort den sista försvararen. Nu var det bara målvakten kvar. Örjan tog helt rätt beslut och la den mot bortre stolpen men tyvärr fick han hela foten under och bollen flög över ribban.

Strax därefter fick Oddevold sin första riktigt heta chans på en låg hörna sköt Roger Karlsson ett direktskott och såklart satt den perfekt vid stolproten. 1 - 0 till Oddevold som också blev slytresultatet. Oddevold hade sedan en rungande frispark i ribban. Efter det lyfte GIF upp Tisse för att öka trycket men förgäves.

Visst är Oddevold ett bra och spelande lag men den här matchen kunde slutat på vilket sätt som helst. Vi får ta med oss att defensivt var det en riktigt bra genomförd match om man bortser från markeringsmissen på målet.

Både Otto och Riffet fick utgå pga skador men vi får hoppas dom är tillbaka till lördag.

Bra jobbat idag grabbar. Tråkigt !

Div I Södra
2018-10-13 14:00