ÅRSFESTEN

Tack för en trevlig årsfest 14 november !
Bra jobbat före, under och efter : Cecilia M, Camilla S, Lasse L, Samanthe J, Jonas S och Michael J !!

Följande priser och utmärkelser utdelades :

1. Applåder till oss alla GIF-are för ett bra år.

2. Applåder till LAILA och ROLF SÖRENSON och MARKUS SVENSSON för arbetet med Siljevi.

3. Applåder till P16-laget för serievinsten.

4. Buckla och applåder till HENRIK OLAUSSON för 106 matcher i GIF.

5. Buckla och applåder till MIKAEL ALBREKTSSON för 306 matcher i GIF.

6. Buckla och applåder till JONAS SÖDERLUND för 307 matcher i GIF.

7.Buckla och applåder till MARTIN KALLIN för 312 matcher i GIF.

8. Buckla och applåder till 2008-års bästa målskytt i A-laget OLLE KRISTOFFERSSON.

9. Glasskulptur och applåder till Årets Personlighet 2008 ARMIN KAPETANOVIC.

10. Buckla och applåder till Årets Spelare 2008 MARKUS SVENSSON.

11. Minnesbuckla, namnet i tallriken och applåder till 2008-års mottagare av Mattsson-priset KIM MEIJER.

12. Kuvert med innehåll och applåder till mottagarna av styrelsens pris ur Axel Normans och Holger Karlssons Minnesfonder JAN och PETER SVENSSON.

Niklas Nordholm underhöll oss under kvällen och stämningen var gemytlig och trevlig, som det skall vara idrottsmän emellan.

TACK för i år, nu satsar vi mot Sparbanken Cup 27 december och 2009-års säsong.

Stort TACK till alla härliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och väl genomfört. Trots rekordpublik på ca 1150 personer så funkade allt precis så bra som vi planerat. GIF fick beröm från såväl publik som gästande IKO och Fotbollförbundets matchdelegat som var på Siljevi och tittade till vår organisation och genomförandeplan.
TACK för er insats under vårsäsongen, nu tar vi sommarledigt på Siljevi, väl mött 12 och 18 augusti då våra seniorlag har höstpremiär med hemmamatcher.

Div I Södra
2018-07-13 19:00