Video: Kontraktssäkrande mål!

Grebbestad avslutade med en mycket fin 7-0-seger. En annan fin sak var att Urban Persson fångade alla målen på video. Håll till godo!

1-0 Olle Kristoffersson (~5.5 MB)

2-0 Olle Kristoffersson (~5.9 MB)

3-0 Olle Kristoffersson (~5.9 MB)

4-0 Jonas Söderlund (~6.2 MB)

5-0 Robin Persson (~5.6 MB)

6-0 Robin Persson (~5.4 MB)

7-0 Henrik Olausson (mv) (~0.7 MB)

Slutsignal (~6.8 MB)

GIF-Ödeborgs IF 7-0 Robin Persson Jonas Söderlund Olle Kristoffersson Henrik Olausson 7-0 och Grebbestad kvar i fyran T A C K !!! Grebbestad kvar i fyran!

Stort TACK till alla härliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och väl genomfört. Trots rekordpublik på ca 1150 personer så funkade allt precis så bra som vi planerat. GIF fick beröm från såväl publik som gästande IKO och Fotbollförbundets matchdelegat som var på Siljevi och tittade till vår organisation och genomförandeplan.
TACK för er insats under vårsäsongen, nu tar vi sommarledigt på Siljevi, väl mött 12 och 18 augusti då våra seniorlag har höstpremiär med hemmamatcher.

Div I Södra
2018-07-13 19:00