Premiärtruppen

På lördag smäller det! Då är det äntligen dags för seriestart efter en lång försäsong. Myckleby kommer på besök till Siljevi på lördag.

Tränaren Mikael Mattsson har plockat ut 16 man tills vidare vilket gör att två man kommer att plockas bort.

Grebbestads trupp:
Abdi Salam Ali Noor
Andreas Friberg
Andreas Karlsson
Daniel Lanén
Henrik Olausson
Jens Plate
John Ekström
Kim Meijer
Magnus Ivarsson
Markus Svensson
Martin Kallin
Mattias Svensson
Michael Johansson
Mikael Albrektsson
Robin Persson
Ulrik Karnström

Skadad, kan ej vara med:
Eric Spindel - Korsband

Stort TACK till alla härliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och väl genomfört. Trots rekordpublik på ca 1150 personer så funkade allt precis så bra som vi planerat. GIF fick beröm från såväl publik som gästande IKO och Fotbollförbundets matchdelegat som var på Siljevi och tittade till vår organisation och genomförandeplan.
TACK för er insats under vårsäsongen, nu tar vi sommarledigt på Siljevi, väl mött 12 och 18 augusti då våra seniorlag har höstpremiär med hemmamatcher.

Div I Södra
2018-07-13 19:00