Fyra nyförvärv klara

Fredrik Kallin, Mikael Johansson, Andreas Friberg samt Henrik Olofsson är alla klara för Grebbestad.

Grebbestad har nu klart med fyra nya spelare. Mikael Johansson och Fredrik Kallin, båda från Tanum. Andreas Friberg från Kärra IF är ett annat nyförvärv.

Andreas har fått jobb i kommunen där han börjar 8 januari. Därmed blev spel i Grebbestad möjligt.

Henrik Olofsson, Svarteborg/Dingle, är ett fjärde nyförvärv. Henrik har ju tidigare varit i Grebbestad och väljer nu att komma tillbaka. Även Fredrik Kallin och Mikael Johansson har varit i Grebbestad tidigare.

Fler nya?
Förhandlingar pågår med Joakim Sandstens klubb Svarteborg/Dingle om en övergång. Joakim vill komma och förhoppningsvis kan klubbarna komma överrens.

– Vi har goda kontakter med Svarteborg och Magnus Sörensson säger Bengt Mattsson, som räknar med att det kommer att lösa sig snart.

Andra ”nyförvärv” kan Robin Olsson och Daniel Landén kallas. Robin Olsson är knäskadad och missade i stort sett hela säsongen och väntar på operation. Förhoppningsvis blir han opererad i början av det nya året. Han blir ett fint tillskott när han är spelklar igen. Lika så blir Daniel Landén som missade fjolårets säsong då han var i USA.

Dessutom finns frågetecken för några spelare. Arber Plava har varit i Italien och studerat språk men kommer snart hem igen. Grebbestad har fortsatt kontakt med Michel Berntsson-Gonzalez som kom in och hjälpte Grebbestad under den gångna säsongen. Möjligen blir Michel kvar?

Spelarförluster:
Stratos Kenstanlis lämnar Grebbestad efter fyra säsonger och blir spelande tränare för Munkedal.

Årets skyttekung, Jonathan Palm, är på väg till IFK Strömstad. Klubbarna förhandlar men i nuläget är det ännu inte klart.

Däremot är Julian Herrera klar för IFK Strömstad.

Fredrik Joling väljer att gå tillbaka till sin moderklubb.

Dessutom väljer målvakten Jan Svensson att plocka av sig handskarna för tredje gången i sin karriär. Tredje gången gillt?

Det gör att truppen ser ut enligt följande i nuläget:
Henrik Olausson, Ahmed Rashid, Eric Spindel, Martin Kallin, Per Wintzell, Andreas Tuvström, Roger Andersson, Daniel Landén, Markus Svensson, Peter Karlsson, Robin Persson, Jens Plate, Johan Olsson, Jimmy Ottersten, Jonas Söderlund, Andreas Karlsson, Mikael Johansson, Fredrik Kallin, Andreas Friberg, Henrik Olofsson samt Joakim Sandsten (Joakim ej klar ännu).

Grattis sportchefen !!

2020-06-24 19:00