Sommarmatch med TV Allstars 18 juli 19.00

Nu är TV Allstars spelartrupp i stort sett klar inför för sommarens höjdarmatch på Siljevi.
Bland topparna märks Pär Zetterberg, Pontus Kåmark, Patrick Ekwall och Benno Magnusson.

Klara är dessutom flera av spelarna från Matchen i TV4 mellan 1994-års VM-lag och TV Allstars : skådespelaren Matti Berenett (och en mycket god fotbollsspelare), sångaren i Cesasars Palace Cesar Vidal och skådespelaren Olle Sarri.
Till detta kommer Jovan Radomir från SVT, Niklas Holmgren från canal+, Peter Henriksson från TV3, Jonas Wirmola fd MFF och numera Viasat, Arne Erlandsen tränare i IFK Göteborg, frisparksmagister Mario Jadonic, skådespelaren PG "starkt jobbat PG" Hylén, Stefan Andreasson sportchef i Elfsborg, Billy Lansdowne fd skyttekung och numera expertkommentator, Nicklas Karlström som spelat i 5 allsvenska klubbar, barnens favorit gladiatorn Izor samt TV- och radiomannen Pelle Kotschack.
Inom några dagar tillkommer de sista namnen.

Update 19 jan: mer bilder från Kändismatcher på Siljevi

Granit - VI ÄLSKAR DIG!!! Välkommen tillbaka i framtiden!

2019-02-15 18:00

MUNKEDALS IF