Gif-talang på läger

Grebbestads 15-åriga fotbollslöfte Andreas Tuvström har varit på förberedande elitläger i Halmstad med Bohusläns talanger.

Lägret var under 25-27 maj och landskapslaget genomförde fyra träningar samt spelade två matcher.

I den första matchen spelade Bohuslän mot Dalsland där man snöpligt föll med 1-2 efter mål i matchens sista minut. Andreas Tuvström spelade här mittback i ca 30 minuter och hade bla en hård nick som Dalslands målvakt kunde rädda.

I den andra matchen som spelades mot Halland, som hade 8 st spelare från Halmstad BK, spelade Bohuslän mycket bra och Halland fick under perioder knappt röra bollen och BFF vann matchen med 2-0. Andreas Tuvström spelade här åter mittback tillsammans med IFK Uddevallas Emil Kristiansson och båda svarade för utmärkta insatser.

Elitläger
2-7 juli är det Elitläger i Halmstad dit dom 16 bästa spelarna från varje distrikt och län i Sverige går. – Vi hoppas att Andreas går vidare till Elitläget. Kommer han väl dit så vimlar det av talangscouter och då vet man aldrig vad som kan hända, säger Andreas pappa Glenn Tuvström.

Andreas deltog tom med Grebbestads A-lag under försäsongen och var med i fyra av lagets träningsmatcher där han fick vara med från start i en av dom. Dessutom tränar Andreas med IFK Göteborg en gång i månaden sedan i höstas.

Andreas Tuvstrm

Ont i halsen i dag!
Ensam hejarklack i gr p Skarsjvallen!
Ni fr ordna en hejarklack med ledare ven till bortamatcherna.
Lycka till i resten av serien!
Mvh Jonas

Div I Sdra