P-15/16 vann sitt genrep

Grebbestads P-15/16 spelade genrep mot Bullarens GOIF och det blev vinst med 7-3.
Det var en ganska underhållande match med bra fart och många mål.

Grebbestad som startade bäst hade redan efter ett par minuter gjort 1-0 genom Daniel Wikström. 2-0 kom genom Niklas Sålder.
Sedan kom Bullaren in i matchen lite mer och gjorde 2-1 och det stod sig till halvlek.

Andra halvlek började som i den första, mycket tryck från GIFs sida och detta gav utdelning, Mattias Svensson som slår in på volley 3-1 i nättaket.
Chrille Mattsson var snabb med sitt svar till Mattias, Mackans va hårdare!

Sedan Rullade Grebbestad ut Bullaren och 4-1 genom Niklas Sålder, 5-1 genom Robin Lyckäng och 6-1 genom Niklas Sålder samt 7-1 genom Niklas Sålder kom innan Bullaren i sista minuterna fick 2 tröst mål. Men matchen slutade 7-3 i genrepet.

Grebbestad som hade blandade åldrar i dagens match, yngst i Grebbestad var Felix Norén på sina 13 år som gjorde det bra.

Målskyttar i GIF var: Niklas Sålder 4, Mattias Svensson, Daniel Wikström & Robin Lyckäng med var sitt.

Nästa match blir mot Smögens IF hemma den 1/5, då börjar Seriespelet för detta lag.

P-15/16 match inställd

Grattis sportchefen !!