Robin Persson

I vår lilla serie om spelarna har turen kommit till Robin Persson som 16 år gammal tog en plats på Grebbestads bänk i div. 3 premiären.

• Hur gammal är du?

Robin: - Jag är 16 år, fyllde den 16 januari.

• Din första säsong som du tränar med a-laget. Vad är den största skillnaden tycker du jämfört med tidigare i pojklaget?

Robin: - Allt går så mycket fortare. Du hinner inte med att ta 3-4 tillslag för då blir du av med bollen direkt. Och kvalitén är mycket bättre.

• Har du satt upp något mål för dig för säsongen?

Robin: - Nej, inga direkt mål förutom att utvecklas och bli bättre.

• Vilken är din position i laget?

Robin: - Yttermittfältare, kan väl spela ytterback med, kanske lite överallt?

• Du har varit med i ett antal av träningsmatcherna i år, hur tycker du att det gått för dig?

Robin: - Det har gått sådär. Lite blandat. Lite bättre ibland och lite sämre ibland.

• Är du överraskad att du kom med i truppen till första seriematchen?

Robin: - Ja, lite överraskad var jag allt. Vi hade ju ganska bra lag idag då det inte var många borta.

• Vilket är ditt roligaste fotbollsminne så här långt?

Robin: - När vi vann serien i fjol med pojkar 16.

• Hur tror du det går för Grebbestad i år?

Robin: - Jag hoppas och tror att vi hänger kvar i trean.

• Har du haft någon idol som liten?

Robin: - Fredrik Ljungberg och Thierry Henry.

• Vilka lag har du spelat i tidigare?

Robin: - Jag har bara spelat i Grebbestad.

• Favorit i serien?

Robin: - Ytterby eller Velebit men jag är inte så jätteinsatt i vilka lag som är bra.

• Vad sysslar du för tillfället med när du inte spelar boll? Skola, privat?

Robin: - Jag går i 9:an i Tanumsskolan. Privat åker jag lite skateboard och spelat lite innebandy, är med kompisar och sitter lite vid datorn.

• Till sist om du inte spelade i Grebbestad, vart skulle du vilja spela då?

Robin: - I Arsenal

Robin Persson

Stort TACK till alla hrliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och vl genomfrt. Trots rekordpublik p ca 1150 personer s funkade allt precis s bra som vi planerat. GIF fick berm frn svl publik som gstande IKO och Fotbollfrbundets matchdelegat som var p Siljevi och tittade till vr organisation och genomfrandeplan.
TACK fr er insats under vrssongen, nu tar vi sommarledigt p Siljevi, vl mtt 12 och 18 augusti d vra seniorlag har hstpremir med hemmamatcher.

Div I Sdra
2018-07-13 19:00

IK ODDEVOLD

Div I Sdra
I övermorgon 19:00
TVIDABERGS FF (b)
Kopparvallen, tvidaberg

Inga matcher för de andra lagen den nrmaste veckan finns inlagda.