CRAFT-priset 2020

Craft priset delas ut till en kille och en tjej i klubben som på ett bra sätt agerat på träning, match och även i skola/fritid.
Priset består av 1 500:- i produkter från Craft´s hela sortiment.

Motivering: För en tjej med mycket bra uppförande på både träningar och matcher. Vill alltid lära sig mer och vill aldrig sluta träna trots att träningen är över. Har även utvecklat sitt spel en hel del. Är en riktig bra lagkamrat som alltid är positiv och glad mot sina lagkamrater. Sprider en god stämning i hela laget.

Craftpriset 2020 tilldelas Ally Holgersson

**************************************

Motivering: För sitt engagemang på träning och match samt för att han alltid har ett otroligt trevligt bemötande av både lagkompisar men även motståndare. Han peppar sina kamrater och sprider glädje i laget.

Craftpriset 2020 tilldelas Wim Kuiper

GIF gratulerar mottagarna och önskar dem all lycka i sitt fortsatta idrottsutövande och i skolan.

.

Dom pratade lite om David i MFF podden. En av deltagarna i podden ansåg att man skulle satsa fullt ut på David istället för Bonke Innocent.

2020-10-17 14:00

IK GAUTHIOD