GIF´s årsavslutning 2020

Varje normal fotbollssäsong brukar ju avslutas med en hejdundrande avslutningsfest, men icke så detta konstiga år med Covid-19-pandemi.
Men då får det bli nån annan lösning – så därför, med iakttagande av gällande coronarestriktioner, har GIF idag haft en liten avslutning på Siljevi med några få från styrelsen, några ledare och några spelare som på olika sätt utmärkt sig under detta konstiga ”coronaår” 2020.
De samlades utspridda i klubbhuset för att mottaga utmärkelser efter årets avslutade korta säsong med enkelserie.

Följande priser utdelades:
- 100 matcher i GIF har Mathias Hegeland nu spelat. 104 matcher under åren 2016-2020
- Årets skyttekungar blev Jesper Mattsson, Andrew Palumbo och Oskar Lindberg
- Årets Träningsflitigaste spelare var Anders Tjernberg som medverkade i 121 av 125 träningar
- Årets Personlighet blev Lukas Berntsson
- Årets Bästa spelare i A-laget blev Markus Svensson

STORT GRATTIS TILL PRISTAGARNA !

Här kan du se diverse statistik från det gångna året samt bilder på prisutdelningen.

.

Ingen återkomst i GIF för Anton tyvärr. Klar för Ljungskile idag.

2020-10-17 14:00

IK GAUTHIOD