Väster Bygg STJÄRNPARTNER 2021

Väster Bygg i Bohuslän är huvudsakligen verksamma inom nybyggnation, reparation, om- & tillbyggnad av privatbostäder. Deras uppdragsgivare finns även inom både näringsliv och offentlig sektor i mellersta och norra Bohuslän.

Deras mål är att alltid hålla högsta kvalitet på allt arbete och att ständigt ha kundens behov i fokus. Personalen utbildas kontinuerligt inom alla områden. Underentreprenörer de samarbetar med är handplockade för sin kompetens inom utvalda områden.
Det gör att det helhetskoncept Väster Bygg kan erbjuda uppskattas av kunderna.
De uppdaterar sig ofta inom det senaste inom byggsektorn och uppfyller därför alla krav från såväl Arbetsmiljöverket som från övriga branschorganisationer. För Väster Bygg är ett gott slutresultat bara början på ett långt samarbete.

”Mycket glädjande att Väster Bygg fortsätter sitt stöd till vår verksamhet i GIF. Björn och Simon är två företagsamma grabbar som ständigt ökar sina affärer i regionen och vill med sin insats i GIF öka företagets samhällsansvar genom den verksamhet GIF bedriver. Vi gläds mycket åt vårt fina samarbete” säger Kenneth Eriksson, ordförande i GIFs Marknadsgrupp.

TACK Väster Bygg för att ni fortsätter att satsa på GIF !

På bilden syns Simon Buhr och Björn Listad på vardera sidan av GIF:s Kenneth Eriksson.

.

Kul att underskrifterna börjar rulla på. Men hur ser det ut med assisterande till Björk?

2020-10-17 14:00

IK GAUTHIOD