Utökat samarbete mellan TanumStrand och Grebbestads IF

Det var en nöjd Kenneth Eriksson som efter möte med Cathrine Laursen, Sales & Eventmanager på TanumStrand berättar att samarbete och sponsringen av GIFs verksamhet ökar 2021.

Cathrine har ett förflutet som marknadsförare i många år för Sarpsborg 08 i Norge och har en stor förståelse för de stora möjligheter som ett samarbete mellan en sponsor(partner) och ett företag kan ge.

TanumStrand vill visa ett större engagemang i kommunen och här kan Grebbestads IF hjälpa till genom sitt gedigna partnernätverk.

Tack TanumStrand för att ni satsar på GIF – nu kör vi.

TanumStrand by the sea är en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar med 160 rum, 99 stugor och egen gästhamn. Hotellet, som är öppet året runt, ligger alldeles vid Skagerraks strandkant, och kan ta emot upp till 1000 gäster för övernattning, middag, möten och aktiviteter.
Företaget har varit GIF-partner i många år.

Kul att underskrifterna börjar rulla på. Men hur ser det ut med assisterande till Björk?

2020-10-17 14:00

IK GAUTHIOD