Start på Siljevi 2.0 den 15 juni

Efter seriestarten med 3-0 mot IFK Åmål drar GIF omgående igång det stora projektet Siljevi 2.0. Proffsen från GML Sport, JLS Rör i Väst och Tanums Gräventreprenad är på plats och startar upp det spännande jobbet som skall höja nivån på Siljevi Arena för framtiden.

Steg 1 är att säkra vattentillgången till bevattningen genom utveckling av den damm vi har. Därifrån dras ledning till maskinhuset, som utgör pump- och styrcentral för nya bevattningen. Från centralen skall det sedan grävas ut en ledning till Siljevigräsets bevattningssystem samt en ledning som skall gå till Knattevallen.

Steg 2, som kommer igång kanske redan imorgon, är att lägga ner ny djupdränering över hela Siljeviplanen, med 5-6 m mellanrum.

Steg 3 är att lägga ledningen för bevattningen ute på Siljevigräset, med 13 spridare för att täcka hela planen.

Steg 4 är att göra en slitsdränering med grus i slitsar med ca 20 cm mellanrum på hela ytan.

Planen är att dessa arbetssteg skall vara klara någon gång i mitten eller slutet av nästa vecka.

.

Arbetet med Siljevi 2.0 rullar på ... Utveckling till Siljevi 2.0

Vi tycker att Totte ska försöka byta lag. Skulle stannat i Varberg eller helst om man får önska här hemma, är ju trots allt 25 år, och känns väl roligare att spela och göra nytta vilket Totte alltid gjort. Vi saknar dig hemma , Tobias!

I förrgår 12:00

LIDKÖPINGS FK