Köp Bingolotter enkelt online och stötta GIF !

GIF satsar nu på digital försäljning av bingolotter med automatisk vinstpåminnelse.
Du behöver alltså inte spela om du inte vill, men ändå stötta GIF och samtidigt ha vinstchans.

Det finns två enkla alternativ att köpa lotter och samtidigt stötta GIF.
Man kan prenumerera och få hem lotterna månadsvis eller köpa lotter vecka för vecka.

1. Klicka på denna länk och följ instruktionen för att prenumerera på Bingolotter.
Man får 4 lotter på köpet när man väljer att prenumerera. Som prenumerant spelar man alltid med vinstgaranti och automatisk vinstpåminnelse.
Uppsägningstiden på prenumerationen är 6 veckor.
Läs mer om förmåner för prenumeranter.

2. Klicka på denna länk och följ instruktionen för att köpa Bingolotter veckovis.

Lotterna spelar du på enkelt via din Bingolotto-app eller så skriver du ut dem och "duttar" på traditionellt vis.

Dessa lotter kan man antingen spela på online via dator, ladda ner och skriva ut alternativt öppna digitalt i din Bingolotto-app som enkelt laddas ner där appar finns.

Lycka till !

TACK för att du stöttar GIF och vår verksamhet i dessa tider !!

.

GRATTIS GIF, 98 år i dag sedan föreningen stiftades vid möte på Gestgivaregården.

2020-03-21 13:00

HISINGSBACKA FC