GIFs ungdomar i rörelse

Trots den pågående coronasituationen så försöker vi i GIF att fortsätta bedriva vår verksamhet.

Våra ledare följer de beslut och rekommendationer som utfärdats av såväl myndigheter som idrottsorganisationer.

Så här säger Magnus Morin och Rikard Johansson i Ungdomssektionen:
"Vi tycker det är viktigt att våra ungdomar får röra och aktivera sig så att deras vardag blir så normal det bara går.
Våra ledare är instruerade att ingen, varken ledare eller aktiv med symptom, får delta i träningar/aktiviteter.
Ställer man in träningar av coronarelaterade orsaker meddelas detta till oss i ungdomssektionen så vi har koll på läget i föreningen.
Vår förhoppning är att även tävlingsverksamheten skall kunna genomföras utifrån de beslut som tagits av Bohusläns Fotbollförbund, BFF."

.

5 juni: GIF och Covid-19. 14 juni börjar spel i div. 2 på Siljevi Vad händer i Grebbestad

Yes, äntligen verkar det vara klart för spelstart i tvåan, söndag 14 juni,

2020-03-21 13:00