Storförlust mot Fjärås!

Efter en bra match mot Oddevold förra veckan, gick luften totalt ur Grebbestad denna gång, då man fick se sig bli besegrad med hela 6-1 mot nästjumbon IFK Fjärås.

Första halvlek var rätt jämn, där hemmalaget tog lite orättvist ledningen med 1-0, trots ett visst Grebbestad övertag. Kvitteringen genom norrsken Roger Moen 10 min senare var därför inte orättvis.

Andra halvlek var förmodligen den sämsta för säsongen. Efter ett tidigt baklängesmål, satsade Grebbestad frammåt, men istället för en kvittering blev det ett mål till i baken.

Efter 1-3 verkade luften gå ur Grebbestad, samtidigt som Fjärås kom in i ett bra stim. Sedan rullade bollarna in bakom Thomas Hansson i GIF- målet.

Detta var förhoppningsvis en engångsföretelse, och revanchlusten är stor inför hemmamatchen mot Väster på lördag, säger tränaren Peter Levin

Minst dålig i Grebbestad var målskytten Roger Moen.

Olympic vann straffläggningen med 3-2.

Kval till division I
I förrgår 14:00