Brixly AB klar som HUVUDPARTNER 2020

Vi kan idag glädjande presentera ännu en HUVUDPARTNER som satsar på GIF under 2020. Det är Brixly AB, som fortsätter att stötta oss.

Verksamheten startade redan på 1950-talet, men namnet BRIXLY är nytt sedan juli 2019 då ledningen för Erlandsson Bygg AB, som utgjorde den västsvenska delen av Erlandssons byggkoncern, förvärvade resterande del av aktierna av Erlandsson Bygg AB.
De har 460 anställda och är verksamma i västra Sverige - från Strömstad till Halmstad, in mot Småland och upp till Värmland och Örebro.

Brixly har kvar samma bredd som tidigare och fokuserar fortsatt på entreprenad, bygg- och skadeservice och projektutveckling. Stort eller litet projekt spelar ingen roll, den nära och obyråkratiska kontakten med dig som kund har alltid varit den grund de bygger kvalitet på.

TACK Brixly AB för att ni fortsätter att stötta GIF !

På bilden ser ni Robert Johansson (avdelningschef i Tanum) och Markus Brink (VD) som flankerar GIFs Marknadschef Kenneth Eriksson

.

GIF och Brixly i samverkan med miljöaktivitet och samhällsnytta

Yes, äntligen verkar det vara klart för spelstart i tvåan, söndag 14 juni,