Tedactive spänner musklerna som HUVUDPARTNER 2020

Vi kan idag glädjande presentera en ny HUVUDPARTNER för 2020.
Det är Tedactive som växlar upp sitt engagemang i GIF.

Tedactive Gym finns i fräscha lokaler i Tedacthuset i Tanumshede om 1 400 kvm med bl.a. gruppträningspass, spinning, träningsmaskiner, fria vikter, bastu och lekrum för barnen.
Tedactive är ett gym för alla åldrar och alla träningsstilar med en självklar inriktning på människors hälsa och välmående. Vi tar ett helhetsgrepp från kost och träning, till balans och harmoni i livet.
Självklart så är GIF-spelarna frekventa besökare på Tedactive för att bygga upp fysiken inför spelet i div. 2 under 2020.

TACK Tedactive för att ni fortsätter att stötta GIF !

På bilden ser ni Lars Andersson från Tedactive och Kenneth Eriksson, ordförande i GIFs Marknadsgrupp i ett golden handshake efter den nya överenskommelsen om partnerskap 2020.

.

Känns spontant som att en anfallare till borde vara aktuell. Tror man hade en plats vigd för Anton Henriksson, men nu valde han att spela på en högre nivå, så GIF får söka vidare. Må hända kan Kungshamns Jesper Mattsson vara ett allternativ?

2020-02-14 19:30

IFK UDDEVALLA