Peter Svensson

Peter "Lillen" Svensson meddelade styrelsen för en tid sedan att han av personliga skäl behöver ta ett break i sitt engagemang i GIF. Han lämnar därför uppdraget som ersättare i styrelsen och som ordförande i Fotbollssektionen. Han kvarstår tills vidare som lagledare i A-laget.

Med full förståelse och stort beklagande har vi i styrelsen accepterat Peter's önskan - vi känner tacksamhet för det engagemang och den enorma insats han gjort för GIF under många år.

Kortsiktigt övertas hans arbetsuppgifter med ledare och spelare i A-laget av Fotbollssektionen med Andreas Ström, Frans Greby och Peter Karlsson samt den nu adjungerade Rikard Söderlund. Anders Eklund kommer att vara tillförordnad ordförande i Fotbollssektionen tills vidare.

Övriga uppdrag som Lillen jobbat med skall vi hitta nya ansvariga för så fort vi någonsin kan. Han kommer att vara oss behjälplig som backup tills våra nya arbetsformer har satt sig.

Styrelsen är tacksam för allt stöd vi kan få och ser gärna att de som vill och kan göra en insats för GIF och våra ungdomar hör av sig till oss i styrelsen för en dialog.

I den nu uppkomna situationen är det än mer angeläget att vi blir fler som delar på arbetet i föreningen - såväl inom det idrottsliga som med skötsel av vår anläggning Siljevi.

GREBBESTADS IF
Styrelsen - Anders Eklund, Michael Torberntsson, Ulrika Mattsson, Kenneth Eriksson, Jens Ohlson och Kent Andersson

.

Grattis Anton! Visserligen en viktig kugge i Grebbestad men i minst division 1 hör dina fotbollskunskaper hemma.

2020-02-14 19:30

IFK UDDEVALLA