Oskar Landgren gipsad

Unge Oskar Landgren som till årets säsong belönats med ett a-lagskontrakt är skadad och gipsad. Det var i en andralagsmatch i tisdags olyckan var framme.

I paus i matchen mellan Grebbestad och Vänersborgs IF passade jag på med en snabb pratstund med Oskar

Tjena Oskar. Du står här med en gipsad arm. Om jag förstått rätt skadade du dig i andralagsmatchen senast?
– Jajemen, det stämmer.

När du blev skadad trodde ni först att det inte var så allvarligt? Du tejpade ihop några fingrar och körde på?
– Ja. Jag fick en smäll efter 20 minuter av matchen. Fingret låg lite snett så jag trodde jag hade brutit det så vi tejpade lite och spelade sedan klart matchen. Efter matchen åkte vi och röntgade och då var det handen som var bruten.

Vad var det som hände när du fick smällen?
– Jag gick upp i en luftduell och fick en smäll över benen som då försvann så jag landade upp och ner på handen.

Du skall in på en ny undersökning om ett tag? Operation om det vill sig illa?
– Jag skall in om 10 dagar. Ja, man skall kolla om det ser bra ut eller inte. Ser det bra ut får jag bara behålla gipset och annars blir det operation.

Hur länge blir du borta?
– Det beror ju på om jag behöver opereras eller inte. Utan operation så kanske 3-4 veckor.

Då önskar vi dig ett snabbt tillfrisknande
– Tack så mycket.

Oscar Landgren

Men mig veterligt bara 3 fäder. Men givetvis även Grattis till de 3 mödrarna :)