Några snabba frågor med Felix Fundell Ryberg

Till fjolårets säsong i div 1 värvades han till Grebbestad från Torslanda. Till årets säsong har han värvats tillbaka till Torslanda. Och på lördag möts just Torslanda och Grebbestad.

Hemsidan passade på och kollade med Felix om han ville svara på några snabba frågor. Detta tackade Felix ja till och nedan har vi frågor och svar.

Hej Felix, tillbaka i Torslanda efter en säsong i Grebbestad. Är det skönt att vara hemma igen?
– Ja de är skönt och vara hemma igen, det var ett lärorikt år i Grebbestad men skönt o vara hemma.

Fjolåret med spel i Grebbestad och div 1, är du besviken över säsongen du du inte fick så mycket speltid?
– Klart man är besviken över lite speltid men de var extremt bra spelare jag konkurrerade med så jag förstår varför de blev så lite speltid.

Följer du Grebbestad något idag?
– Jadå jag följer alla deras matcher.

Torslanda har fått en ganska tuff start på säsongen, framför allt senast med en storförlust. Vad tror du om säsongen, kommer ni att hänga kvar eller får ni det tufft?
– Ja de har varit en tuff start resultatmässigt, spelmässigt så tycker jag vi har blivit bättre efter varje match. 7-2 senast tycker jag inte alls speglar matchbilden. Om vi fortsätter på samma spår och jobbar hårt tvivlar jag inte en sekund på att vinsterna kommer att komma.

Hur går det för dig själv? Såg att du startade på bänken senast?
– De har gått lite upp och ner för mig personligen, vissa bra matcher och vissa mindre bra. Förra matchen var jag förkyld så klarade inte av att spela en hel match.

Grebbestads IF önskar dig lycka till framöver och så hoppas vi på en trevlig kamp på lördag
– Tack detsamma! Ska bli kul och ses igen.

Hemsidan tackar Felix för att han ville vara med på dessa snabba frågor

Felix Fundell Ryberg Torslanda IK Inför Torslanda borta på lördag

Grattis Anton! Visserligen en viktig kugge i Grebbestad men i minst division 1 hör dina fotbollskunskaper hemma.

2020-02-14 19:30

IFK UDDEVALLA