Div-2 laget Assyriska BK borta på fredag

Seriestarten närmar sig och är nu inte så långt borta. Närmast i förberedelserna är det en träningsmatch med Göteborgslaget Assyriska BK på Ruddalen i Västra Frölunda

Assyriska BK
Assyriska håller till i div 2 Västra Götaland. Assyriska har matchat flitigt och har spelat 9 eller 10 matcher redan. Att det är 9 eller 10 beror att man skulle spela mot Stenungsund 9 marsken Assyriska eller Stenungsund har skrivit in något resultat från matchen så man undrar – inställd?

Man har på de 9 inrapporterade matcherna hela 7 vinster mot endast 2 förluster. Förlusterna har kommit mot Tvååker 1-4 och Sävedalens IF 1-2. Man kommer närmast från 6 raka vinster där man bland annat höll nollan i fem raka matcher. Denna svit kan möjligens utökas i kväll om man skulle vinna mot Öckerö IF.

Noterar att denna match faktiskt saknas i Assyriskas spelschema som säger match i kväll mot Öckerö och sedan på lördag mot Torslanda?

Grebbestads IF
Tja, Grebbestad då. Om matchen senast mot Kungshamn är inte mycket att orda om. Ett väder som möjliggjorde fotbollsspelande. Därför fäster i alla fall jag ingen vikt vid att Kungshamn ledde med 4-2 då matchen blåses av efter 69 minuter i det omöjliga vädret.

Annars har Grebbestad onsdag till söndag förra veckan varit på läger utanför Barcelona och nu gäller det att finslipa de sista detaljerna innan serierna snart drar igång.

Vi tar en liten titt på tidigare möten med Assyriska BK
Matcher sedan dessa börjades fyllas i på hemsidan, år 2000: Grebbestad och Assyriska BK har mötts 1 ggr.
- Totalt matcher:  1 st, Grebbestad 0 vinster, 0 st oavgjort, Assyriska BK 1 vinster, 2-4 i målskillnad
- Träningsmatcher:  1 st, Grebbestad 0 vinster, 0 st oavgjort, Assyriska BK 1 vinster, 2-4 i målskillnad
- Tävlingsmatcher, serie: Inga matcher
- Fem senaste, senast först: ABK-GIF 4-2 (2015)