Grebbestads IF och Hamburgsunds IF utökar samverkan

Genom åren har det förekommit olika former av samverkan mellan GIF och andra föreningar i kommunen, både avseende senior- och ungdomsfotboll.

Under 2019 kommer GIF och Hamburgsunds IF att utöka samverkan. På ungdomssidan finns det redan gemensamma lag, men en nyhet är att vi har ambitionen att ha två gemensamma seniorlag – Grebbestad/Hamburgsund som skall spela i div. 5 Bohuslän och Hamburgsund/Grebbestad som skall spela i div. 6 Norra Bohuslän.

Motivet till samverkan är att det skall ge fler spelare både i Hamburgsund och Grebbestad möjlighet att kunna spela seniorfotboll och utveckla sig och laget. Båda samhällena kommer att ha matcher på sina respektive idrottsplatser så att båda föreningarnas supporters skall kunna följa sina rödsvarta resp. blå både i Grebbestad och Hamburgsund.

Välkomna till Siljevi, Sundvallen och ibland Sparvallen för att heja på kämparna i HIF och GIF !

.

Hamburgsunds IF

Är Jonas tillbaka helt och hållet, eller är det bar lite då och då?

2019-07-05 19:30

IK GAUTHIOD