Sportshopen HUVUDPARTNER 2019

Vi kan idag presentera ytterligare en HUVUDPARTNER som är klar inför 2019.

Sportshopen fortsätter att vara en stor GIF-partner.

Swedemount Sportswear & Fashion AB grundades år 1991 och har idag 17 butiker under namnet Sportshopen, belägna i Östersund, Värmland, Linköping och längs Västkusten från Strömstad ner till Varberg och snart även i Borås.

Sportshopen är en av de större enskilda aktörerna i Sverige av försäljning inom sport och fritid. Sortimentet består i huvudsak av sportkläder och skor från ledande märkesleverantörer samt skidor och annat för vintersport.

Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför även egna varumärken, kläder som ska kunna användas vid aktiviteter i hårt klimat året runt.
Som ni ser på bilden ovan så har Svenska Skidskyttelandslaget de flesta av sina kläder från Swedemount, Sportshopens egna varumärke.

Genom att långsiktigt samarbeta med märkesleverantörer i kombination med egna varumärken har företaget skapat en omfattande tillväxt med fokus på gränshandeln.

Företaget har ca 250 anställda och omsätter drygt 550 MSEK. Huvudkontoret är placerat i Grebbestad, där de 2012 öppnade Nordens största sportbutik på ca 14 000 m2.

Sportshopen har varit en stor GIF-partner sedan många år.


TACK Sportshopen för att ni är med och stöttar GIF 2019 !!

.

Häckendebuten avklarad!

https://bkhacken.se/nyhet/519

Kval till division I
2019-10-26 15:00

IFK BERGA
0-2

Bergavik IP, Kalmar
Träningsmatch
2020-02-08 13:00
BENGTSFORS IF (h)
Sparvallen konstgräs, Tanumshede


 
Inga matcher för de andra lagen den närmaste veckan finns inlagda.