Viktor Adebahr förlänger med Grebbestad

Efter en tids funderande väljer nu Viktor Adebahr mycket glädjande att förlänga med Grebbestads IF

Hej Viktor, hur är läget?
– Det är bara bra!

Du har idag valt att förlänga med Grebbestad för 2019. Hur känns det?
– Det känns bra och jag ser fram emot årets säsong

Vi är i mitten av februari så du har funderat en del på vad du vill göra och var?
– Det har funnits lite olika lösningar på vad det skulle kunna bli men nu är jag glad att jag kommit fram till att det blir Grebbestad.

Om vi blickar tillbaka lite på fjolårssäsongen som kom du nog till Grebbestad som en tänkt mittfältare men det slutade med att du blev bofast som vänsterback i stället. Hur var det att hamna på den platsen i stället?
– Jag har spelat vänsterback lite grann tidigare med. Jag tycker väl att jag kanske inte är bäst där utan tycker mer om att spela central mittfältare.

Om vi blickar tillbaka kort på fjolåret då det blev degradering till div. 2. Hur kändes det direkt efteråt när det inte hjälpte att vi vann sista matchen
– Det är klart att det var väldigt tungt och det satt i en längre period för mig precis som det gjorde för alla andra. Det var synd!

- Vi var så nära och det var bara en poäng som fattades. Vi var med i många matcher men fick inte med oss resultatet. I gjorde dessutom en mycket bra avslutning så det var surt.

Vad gör du när du inte spelar fotboll? Som tex när serien var slut?
– Då åkte jag på semester en sväng. Sedan är jag allmänt väldigt träningsintresserad så jag gillar att träna och så umgås jag med familj och vänner.

Tack så mycket och lycka till med 2019

Sebastian Jaconelli
Viktor Adebahr

Viktor Adebahr Dubbla underskrifter för Grebbestad, Adebahr och Jaconelli