Dubbla underskrifter för Grebbestad, Adebahr och Jaconelli

Grebbestad kan glädjande informera om dubbla påskrifter idag för säsongen 2019! Victor Adebahr förlänger med Grebbestad samt Sebastian Jaconelli som blir Grebbestads fjärde nyförvärv för säsongen!

Hemsidan har naturligtvis passat på att prata med de båda och intervjuer kommer under kvällen.

Här passar vi på att ta ett order med Andreas Ström som var den som skötte det hela för Grebbestads IF i Peter Svenssons frånvaro.

Andreas, två härliga signaturer för Grebbestads IF idag när Victor Adebahr har förlängt och Sebastian Jaconelli kommer som ett nyförvärv
– Ja, det känns riktigt riktigt bra! Det är två kanonkillar som kommer att lyfta laget.

Truppen före deras signaturer var en tämligen ung så dessa spelar kommer att bidra med rutin och erfarenhet
– Ja, rutin det här dom båda i mängder. Det känns som det blir stabilare i laget med dom så det känns riktigt bra. Riktigt kul att Sebastian kommer och att Victor förlänger med oss.

Sebastian Jaconelli har ju även varit här tidigare och väljer att koma tillbaka
– Det är alltid kul när dom kommer tillbaka och lite extra roligt för mig personligen som hade han i min tid i Stångenäs.

Det börjar fylla på i truppen som nu är uppe i 16 man och Peter Svensson fortsätter med ytterligare jobb för ännu fler spelare
– Vi har ett kontaktnät som vi fortsätter att jobba med och det är inte klart ännu. Men det var viktiga signaturer med bra spelare detta som kan göra att det blir lite lättare med andra spelare.

Okej, tack så mycket Andreas
– Tack!

Sebastian Jaconelli Viktor Adebahr Sebastian Jaconelli, fjärde nyförvärvet Viktor Adebahr förlänger med Grebbestad

Rosa, det var en lite lugnare första halvlek, men sedan tog det fart och 0-1, 1-1 och till slut 2-1. ...