BD-touren Bordtennis

Stort Grattis till Vincent Samzelius och Alfons Hedström Grebbestads IF som igår lördagen den 26 januari tog fina placeringar i Ängås Idrottshall, Svanesund.

BD-touren är en bordtennistävling där BD står för Bohuslän dal och touren är en tävling som spelas ca 4 gånger/säsong. Spelarna delas upp efter spelstyrka i olika divisioner, och pojkar och flickor spelar tillsammans och mot varandra oavsett ålder.
Vincent Samzelius tog en första plats i div 4 och Alfons Hedström en fjärdeplats i div 3.

Vi tackar GIFs trogne bordtennisledare Christian Andersson som tränar både GIFs ungdomar och seniorer år efter år.

Foto: Marie Hedström fd Ökvist

Grattis Anton! Visserligen en viktig kugge i Grebbestad men i minst division 1 hör dina fotbollskunskaper hemma.

2020-02-14 19:30

IFK UDDEVALLA