Så här blir du medlem, köper årskort och tittar i vår partnerfolder

VILL DU BLI MEDLEM ELLER KÖPA ÅRSKORT REDAN NU ?

Vår dialog med befintliga och nya partners som på olika sätt är intresserade av att stötta GIF under 2019 är i gång sedan en tid. Här kan du se vilka Partners som är klara för 2019.

Här har vi årets PARTNER-program där vi skapat möjligheter för företag och privatpersoner att i ännu högre grad dra nytta av det nätverk som GIF-partners utgör.
Under 2019 kommer vi anordna ett antal nätverksbyggande träffar - Kickoffträff, Föreläsning med Torsten Jansson, Sommarträff samt andra aktiviteter där du som GIF-partner erbjuds möjligheter att deltaga.

I vår Partnerlounge på Siljevi träffas vi i samband med matcher för enklare förtäring och mycket fotbollstjöt.

Välkomna att höra av er för en diskussion om lämpligt Partnerprogram

Vårt mål är att bygga ett av Bohusläns bästa nätverk för företagare och privatpersoner - kom med och låt oss bygga tillsammans.

MEDLEMSKORT
• Enskild 250 kr/år
• Familj 600 kr/år

ÅRSKORT PÅ SILJEVI
(ordinarie entré 100 kr/match, 13 matcher 2019)
• Företag 1.200 kr
• Vuxna 800 kr
• Ungdom/pensionär 400 kr

Betala via:
- Bankgiro: 105-8544
- Swish: 123 290 77 56

Glöm inte att märka betalningen med namn/telefonnummer

Se nedan mer om vårt Partnerprogram:

HUVUDPARTNER med bl.a. framträdande exponering på matchdräkter, på GIFs sociala medier, på Siljevi och i GIF-program samt ett stort antal nätverksmöjligheter och träffar tillsammans med övriga GIF-partners. Årskort och entré till Partnerlounge på Siljevi.
Som Huvudpartner exponeras ert företag maximalt.

STJÄRNPARTNER med bl.a. exponering på matchdräkter, på GIFs sociala medier, på Siljevi och i GIF-program samt ett antal nätverksmöjligheter och träffar tillsammans med övriga GIF-partners. Årskort och entré till Partnerlounge på Siljevi.

PLATINAPARTNER med bl.a. exponering på uppvärmningsdräkter, på GIFs hemsida, på Siljevi och i GIF-program samt några nätverksmöjligheter tillsammans med övriga GIF-partners. Årskort och entré till Partnerlounge på Siljevi.

GULDPARTNER med bl.a. exponering på GIFs hemsida, på Siljevi och i GIF-program samt några nätverksmöjligheter tillsammans med övriga GIF-partners. Årskort och entré till Partnerlounge på Siljevi.

SILVERPARTNER med bl.a. exponering på GIFs hemsida, på Siljevi och i GIF-program samt några nätverksmöjligheter tillsammans med övriga GIF-partners. Årskort och entré till Partnerlounge på Siljevi.

BRONSPARTNER med bl.a. exponering på GIFs hemsida, på Siljevi och i GIF-program. Årskort och entré till Partnerlounge på Siljevi.

KLUBB 1922 med årskort Siljevi, 1 matchboll, medlemskap, sommarträff och exponering på GIFs sponsorhemsida.

MATCHBOLLAR till valfritt antal matcher.

ARENASKYLTAR på Siljevi i olika storlekar, från en skylt 50 x 30 cm till banderoll på staket upp till 12 m.

ANNONS i GIF-program i olika storlekar.

Vi skräddarsyr naturligtvis ditt eget paket allt efter dina önskemål - hör bara av dig.

Är du intresserad och vill ha mer information eller erhålla vår helt nya Partnerbroschyr så kontakta gärna någon i GIFs Marknadsgrupp enligt nedan:

Kenneth Eriksson, ordf. 0708-241130, mail: kenneth.eriksson@protoma.se
Thommy Nilsson 0709-172375, mail: thommy.nilsson@kisuma.se
Rolf Bergstedt 0709-904120, mail: rolfb@hotmail.se
Reine Arvidsson 0722-456116, mail: reine@fastighet
Tage Christofferson 0739-420904, mail: tage.christoffersson@outlook.com
Jens Ohlson 0709-192805, mail: jens@ohlsonfoto.com
Peter Svensson 0705-729395, mail: lillen.svensson@telia.com
Anders Eklund 0708-710698, mail: eklund.grebbestad@telia.com

Här är alla GIF-Partners 2019 23 mars: Här ser du alla Partners som är klara för 2019

Jag håller med Kenneth

Igår 14:00