Vill du kanske hjälpa till?

GIFs hemsida drivs idag av två personer. En som gör ett hästjobb med sidorna om A-laget skall vara uppdaterade. Och en som ser till att det tekniska fungerar. För att vi skall få en bra hemsida behövs fler krafter!

Kanske är du en?

Grebbestads IF är inte bara ett A-lag i division III. Det finns ungdomslag i fotboll och massor med kringaktiviteter. Men av det märks inte mycket här på hemsidan. Det borde det göra!

Vi letar nu efter fler människor som vill vara med och göra hemsidan bättre. För vi tror att det finns. Vi vill att vår hemsida skall spegla hela verksamheten i föreningen och för att den skall kunna göra det behövs fler som vill vara med och arbeta med hemsidan.

Du behöver inte vara insatt i allt som händer i föreningen, du behöver inte ens vara intresserad av allt som händer. Det räcker att du vet något som händer och är intresserad av något som händer - och du är välkommen att hjälpa till.

Du kan vara gammal eller ung. Aktiv, förälder, syskon eller granne med någon som gör något i vår förening. Du kan vilja skriva på hemsidan eller ha tagit bilder som du vill visa.

Vad som helst!

Om du vill göra GIFs hemsida bättre, kontakta mig, min adress finns längst ner!

Du är hjärtligt välkommen!

Slutligen vill jag tacka Jan Svensson för allt han gör för hemsidan - utan din insats vore den ingenting!

Tack!

Johan Thoresson
johan@grebbestad.info

Grym insats idag och så enormt snopet och nära. Eloge till alla för en fantastisk säsong degradering till trots! Är så stolt över vad ni åstadkommit över de senaste säsongerna!

Div I Södra
2018-11-10 14:00