Operation för Joling

Nu när svullnaden gått ner något står det klart att det blir operation för Fredrik Joling. Operationen sker redan i morgon fredag.

Första prognosen löd på att det inte skulle behövas någon operation men då Fredrik var inne på återbesök kunde man se att näsbenet inte låg rätt.

Det var i söndagens b-lagsmatch som olyckan var framme. Fredrik Joling sparng ihop med en lagkamrat så illa att näsbenet knäcktes.

Fredrik missar nu troligen ytterligare en match man kan i bästa fall vara tillbaka till den sista matchen mot Kongahälla.

16.00 idag lämnade GIF-bussen Siljevi för ca 40 mil resa till Kosta, där det blir övernattning på hotell. Imorgon knappa 10 mil till Karlskrona och Västra Mark för match mot FK Karlskrona.
Hemmavarande GIF-supporters önskar resenärerna god tur och en trevlig helg.
Vi håller alla tummar och kommer att följa matchen på Ettanplay.

Div I Södra
2018-09-15 15:00