Operation för Joling

Nu när svullnaden gått ner något står det klart att det blir operation för Fredrik Joling. Operationen sker redan i morgon fredag.

Första prognosen löd på att det inte skulle behövas någon operation men då Fredrik var inne på återbesök kunde man se att näsbenet inte låg rätt.

Det var i söndagens b-lagsmatch som olyckan var framme. Fredrik Joling sparng ihop med en lagkamrat så illa att näsbenet knäcktes.

Fredrik missar nu troligen ytterligare en match man kan i bästa fall vara tillbaka till den sista matchen mot Kongahälla.

Grym insats idag och så enormt snopet och nära. Eloge till alla för en fantastisk säsong degradering till trots! Är så stolt över vad ni åstadkommit över de senaste säsongerna!

Div I Södra
2018-11-10 14:00