Joling knäckte näsbenet

I gårdagens b-lagsmatch blev Fredrik Joling nästa Gifare att skada sig när han knäckte näsbenet i en kollision med egna lagkamraten Erik Treijer.

Fredrik, hur känns det idag? - Det går väl. Det gör lite ont men jag trodde det skulle vara värre. Det var lite jobbigt igår när det blödde hela tiden.

Hur gick det hela till? - Jag och Erik sprang på samma boll och vi var lite skymda av domaren så vi såg inte varandra utan sprang in i varandra rejält.

Hur länge blir du borta? - Jag missar nästa match med a-laget, sedan skall jag kunna vara tillbaka. Det verkar som näsan ligger rätt så jag behöver inte bli sövd och få näsan tillrättalagd. Men man ser inte detta ordentligt föränn om runt fyra dagar när svullnaden börjar gå ner.

Slutligen, hur ser du ut? - Näsan är stor som en bakpotatis och jag börjar få en blåtira runt ena ögat men den riktiga färgen kommer nog först om några dagar.

Låt oss hoppas att detta var sista skadan för året. Sedan tidigare är Niklas Palm borta långtidsskadad. Robin Olsson är fotledsskadad och skall prova att jogga denna vecka. Dessutom fick Håkan Hansson en lättare sträckning i lördagens match mot Åsebro. Och Daniel Landén missar dom två sista matcherna då han åker till USA för studier och arbete.

Rosa, det var en lite lugnare första halvlek, men sedan tog det fart och 0-1, 1-1 och till slut 2-1. ...

2019-09-14 16:00

LIDKÖPINGS FK