Kanonmatch!

Måndagens macth mot Oddevold bjöd på stor underhållning. Efter 20 minuter låg GIF under med 2-0. Sedan började det roliga.

Resultatet 0-2 kändes inte alls rättvist, tykte vi på läktaren. Det tyckte inte matchen lirare Jonas Söderlund heller. På egen hand - och minst sagt elegant - gjorde han reduceringsmålet. Efter att ha dribblat bort flera spelare i Oddevolds försvar behövdes det bara en tå för att skjuta bollen förbi Oddevolds målvakt. Elegant - och grattis Jonas, målrekordet är slaget!

Jonas har nu gjort flest mål i seniorsammahang i Grebbestad genom tiderna. Totalt 219 st!.

2-2 målet kom till på en snygg styrning av Örjan Olsson. Örjan gjorde även 3-2 efter ett fruktansvärt snyggt anfall, som Örjan avslutade genom att glidande skjuta in bollen i motståndarmålet, på ett perfekt inlägg från Jonas.

Vid det här laget hade Oddevold hunnit missa en straff. Deras fjärde raka straffmiss. 3-2 i halvtid, men macthen var tyvärr inte slut efter den första halvleken.

Efter tre minuter av andra halvlek kom kvitteringen på frispark. Efter detta blev Jonas skadad, och i samma veva tappade GIF lite av spelet.

En stund senare kom så segermålet för Oddevold - 3-4 - på straff.

Sammanfattningsvi kan man säga att detta var en match som verkligen bjöd på underhållning. Värt att poängtera var även den fantastiska inställningen hos GIFs spelare.

Det såg fantastisk bra ut!

Olympic vann straffläggningen med 3-2.

Kval till division I
I förrgår 14:00