Mergim Berisha avslutar kontraktet med Grebbestad

Grebbestad drabbades i går av ett tungt bakslag då Mergim Berisha meddelade på träningen att han slutar. Detta pga tidsbrist och motivationsbrist.

Sedan tidigare står det klart att Grebbestad tappar David Edvardsson till Malmö FF’s ungdomsakademi och att Ulrik Karnström tvingas sluta pga knäskada.

Och nu kom nästa smäll (David räknas ju inte som en smäll utan är kul att Grebbestad kan fostra spelare som kan avancera uppåt) när Mergim Berisha alltså meddelar att han slutar.

Mergim var i fjol en av Grebbestads absolut bästa spelare efter att ha anlänt strax före seriestarten. På sin defensiva innermittfälltsroll var han en nyckel tillsammans med backlinjen till Grebbestads fina defensiv med endast 17 insläppta på 26 matcher.

I år har det dock blivit sparsamt med speltid då han olyckligt drog på sig en knäskada när han började träna regelbundet med Grebbestad efter futsalsäsongen. Det gjorde att han fick ett avbrott och sedan inte lyckades ta sig in i startelvan igen.

[fet]] Sportchefen Peter Svensson, en kommentar till att Mergim Berisha slutar
- Mergim har under 2-3 veckor gått och funderat på hur han vill göra med fotbollen och han har kommit fram till att han gör ett uppehåll. Han har tappat motivation och har svårt att få ihop det tidsmässigt.

[fet]] Det man läser i Bohusläningen, inga hard feelings på något vis? Och diskussioner har pågått i några veckor .
- Ja det har det gjort och det är inga hard feelings på det sättet. Det är bara tråkigt då han var riktigt duktig i fjol framför allt. I år började han säsongen med en skada och har sedan haft svårt att ta en plats. Det är säkert en bidragande orsak till att han tappat motivation.

Mergim Berisha

FC Trollhättan - FK Karlskrona 2-1 i första kvalmatchen. Retur i Karlskrona på lördag.

Div I Södra
2018-11-10 14:00