Mergim Berisha avslutar kontraktet med Grebbestad

Grebbestad drabbades i gr av ett tungt bakslag d Mergim Berisha meddelade p trningen att han slutar. Detta pga tidsbrist och motivationsbrist.

Sedan tidigare str det klart att Grebbestad tappar David Edvardsson till Malm FFs ungdomsakademi och att Ulrik Karnstrm tvingas sluta pga knskada.

Och nu kom nsta smll (David rknas ju inte som en smll utan r kul att Grebbestad kan fostra spelare som kan avancera uppt) nr Mergim Berisha allts meddelar att han slutar.

Mergim var i fjol en av Grebbestads absolut bsta spelare efter att ha anlnt strax fre seriestarten. P sin defensiva innermittflltsroll var han en nyckel tillsammans med backlinjen till Grebbestads fina defensiv med endast 17 inslppta p 26 matcher.

I r har det dock blivit sparsamt med speltid d han olyckligt drog p sig en knskada nr han brjade trna regelbundet med Grebbestad efter futsalssongen. Det gjorde att han fick ett avbrott och sedan inte lyckades ta sig in i startelvan igen.

[fet]] Sportchefen Peter Svensson, en kommentar till att Mergim Berisha slutar
- Mergim har under 2-3 veckor gtt och funderat p hur han vill gra med fotbollen och han har kommit fram till att han gr ett uppehll. Han har tappat motivation och har svrt att f ihop det tidsmssigt.

[fet]] Det man lser i Bohuslningen, inga hard feelings p ngot vis? Och diskussioner har pgtt i ngra veckor .
- Ja det har det gjort och det r inga hard feelings p det sttet. Det r bara trkigt d han var riktigt duktig i fjol framfr allt. I r brjade han ssongen med en skada och har sedan haft svrt att ta en plats. Det r skert en bidragande orsak till att han tappat motivation.

Mergim Berisha

Ikvll hller vi tummarna fr GIF

Div I Sdra
Igår 19:00

TVIDABERGS FF

Kopparvallen, tvidaberg
Distriktsmsterskap
2018-08-14 18:45
STENUNGSUNDS IF (b)
Nsnsvallen, Stenungsund

Inga matcher för de andra lagen den nrmaste veckan finns inlagda.