Aj, Aj, Aj Robin Olsson skadad

I dagens B-lagsmatch hände det som inte fick hända. Robin Olsson, mittfälltsmotor i A-laget, skadade sig.

Troligen rör det sig om ett uttänjt ledband och frågan är nu hur länge Robin blir borta. Robin linkade genast av planen men redan innan man hann att lägga kyla och tryckförband hade foten svullnat upp rejält.

- Det känns hyfsat ändå. Jag kan gå lite försiktigt på foten, säger Robin timmarna efter skadan.

För Grebbestads del kommer skadan olämpligt då flera viktiga matcher stundar i kampen om fortsatt existens i trean.

16.00 idag lämnade GIF-bussen Siljevi för ca 40 mil resa till Kosta, där det blir övernattning på hotell. Imorgon knappa 10 mil till Karlskrona och Västra Mark för match mot FK Karlskrona.
Hemmavarande GIF-supporters önskar resenärerna god tur och en trevlig helg.
Vi håller alla tummar och kommer att följa matchen på Ettanplay.

Div I Södra
2018-09-15 15:00