Aj, Aj, Aj Robin Olsson skadad

I dagens B-lagsmatch hände det som inte fick hända. Robin Olsson, mittfälltsmotor i A-laget, skadade sig.

Troligen rör det sig om ett uttänjt ledband och frågan är nu hur länge Robin blir borta. Robin linkade genast av planen men redan innan man hann att lägga kyla och tryckförband hade foten svullnat upp rejält.

- Det känns hyfsat ändå. Jag kan gå lite försiktigt på foten, säger Robin timmarna efter skadan.

För Grebbestads del kommer skadan olämpligt då flera viktiga matcher stundar i kampen om fortsatt existens i trean.

Grym insats idag och så enormt snopet och nära. Eloge till alla för en fantastisk säsong degradering till trots! Är så stolt över vad ni åstadkommit över de senaste säsongerna!

Div I Södra
2018-11-10 14:00