Sammanfattning Fotbollsskola 25-27 juni 2018

-Har ni haft kul?! Frågar Michael Torberntsson Ordförande GIF Ungdomsstyrelse.
-Jaaaaaa!! Svarar drygt 70 fantastiska unga fotbollsspelare som svettats, kämpat och lirat boll i dagarna tre.

I ett strålande väder, på Siljevi i Grebbestad, har Mattias Svensson tillsammans med sina ledarkollegor Oskar Lindberg, David Edvardsson, Benjamin Uttgren, Kevin Andersson, Victor Edvardsson och Oscar Landgren lett och stöttat ett härligt gäng barn och ungdomarna med mycket spring i benen.

Med ordentlig lunch under måndag och tisdag och grillning av hamburgare under onsdagen fanns det mycket energi till att lära och ha kul. Kåsor, som kommit som gåva från Bohusprofiler AB, delades ut till var och en (med namnmärkning av GIF) och den fyllde man med vatten till lunchen.

På avslutningsdagen delades det ut fotboll och matchtröja till alla.

- Vill ni att det blir Fotbollsskola nästa år också?
- Jaaaa!!

Vi vill också passa på att ge High Five till alla föräldrar, far och morföräldrar och övriga supporters som ställt upp dessa dagar på barnen och ungdomarna så att deras sommarlov blir så bra!

Här är lite bilder ifrån avslutningsdagen

Ha en fortsatt bra sommar!

FC Trollhättan - FK Karlskrona 2-1 i första kvalmatchen. Retur i Karlskrona på lördag.

Div I Södra
2018-11-10 14:00