”Taofiks” utvisning fördröjs

Överklagan som Ahmed Abdltaofik lämnat in med hjälp av Grebbestads IF fördröjer beslutet. Han kan nu fortsätta att jobba och spela fotboll tillsvidare, tills nytt beslut är taget.

Många av har kanske redan läst om det i tidningen Bohusläningen?

Ahmed Abdultaofiks utvisning fördröjs då Migrationsöverdomstolen åter skall titta på ärendet efter den inlämnade överklagan.

Sportchefen Peter Svensson säger:
- Migrationsöverdomstolen har som mål att ta upp ärendet inom två månader men det kan bli längre, det är ju semesterperioder nu.

- När nytt beslut är tagit kan han troligen spela tre veckor till för oss innan han måste lämna landet. Detta gör att vi har en förhoppning om att han kanske i bästa fall kan spela hela säsongen för oss?

Ahmed Abdultaofik

Stort TACK till alla härliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och väl genomfört. Trots rekordpublik på ca 1150 personer så funkade allt precis så bra som vi planerat. GIF fick beröm från såväl publik som gästande IKO och Fotbollförbundets matchdelegat som var på Siljevi och tittade till vår organisation och genomförandeplan.
TACK för er insats under vårsäsongen, nu tar vi sommarledigt på Siljevi, väl mött 12 och 18 augusti då våra seniorlag har höstpremiär med hemmamatcher.

Div I Södra
2018-07-13 19:00