Full aktivitet bland GIFs Barn -och Ungdomslag!

Kom grna frbi och sttta oss. Har du tur r kaffet klart!

Du hittar de olika aktiviteterna i Grebbestadsifs planschema p laget.se. OBS! Tnk p att "period trningsuppehll-sommar" ej r inlagd nnu och att ndringar kan frekomma.

Grebbestads IFs Planschema

Ls grna freningens Frldraguide nedan som ven vnder sig till vriga supporters.

Frldraguiden

Kom till match och trning ditt barn vill det.

Uppmuntra/heja p alla spelarna i laget under matchen, str inte spelarna med direktiv det skter ledarna.

Uppmuntra i bde med och motgng undvik negativ kritik utan var positiv och vgledande.

Respektera hur trnaren placerar spelarna i matchen han/hon har en planering fr lagets bsta.

Respektera domarens beslut kritisera aldrig. Uppmuntra och hjlp ditt barn att delta pressa inte.

Frga om matchen var rolig, spnnande och juste tona ner resultatets betydelse.

Backa upp laget och klubbens arbete din insats vrdestts inte minst av ditt eget barn.

Se till att utrustningen r frnuftig verdriv inte.

Ge inte barnen belning fr t.ex. gjorda ml eller liknande prestationer d gr ltt jaget fre laget.

Som publik hll grna lite avstnd till planen, s blir pressen mindre fr spelarna.
Komihg att det r ditt barn som spelar det r inte du sjlv.

Ha en fin sommar!

(Foto taget av Lisa Milke)

Grattis GIF/HIF P15/17, vinst i dagens "seriefinal" mot Mellerud med 5-3 och fortsatt serieledning.

Div I Sdra
2018-06-17 17:00