Full aktivitet bland GIFs Barn -och Ungdomslag!

Kom gärna förbi och stötta oss. Har du tur är kaffet klart!

Du hittar de olika aktiviteterna i Grebbestadsifs planschema på laget.se. OBS! Tänk på att "period träningsuppehåll-sommar" ej är inlagd ännu och att ändringar kan förekomma.

Grebbestads IFs Planschema

Läs gärna föreningens Föräldraguide nedan som även vänder sig till övriga supporters.

Föräldraguiden

Kom till match och träning – ditt barn vill det.

Uppmuntra/heja på alla spelarna i laget under matchen, stör inte spelarna med direktiv – det sköter ledarna.

Uppmuntra i både med och motgång – undvik negativ kritik utan var positiv och vägledande.

Respektera hur tränaren placerar spelarna i matchen – han/hon har en planering för lagets bästa.

Respektera domarens beslut – kritisera aldrig. Uppmuntra och hjälp ditt barn att delta – pressa inte.

Fråga om matchen var rolig, spännande och juste – tona ner resultatets betydelse.

Backa upp laget och klubbens arbete – din insats värdesätts inte minst av ditt eget barn.

Se till att utrustningen är förnuftig – överdriv inte.

Ge inte barnen belöning för t.ex. gjorda mål eller liknande prestationer – då går lätt ”jaget före laget”.

Som publik håll gärna lite avstånd till planen, så blir pressen mindre för spelarna.
Komihåg att det är ditt barn som spelar – det är inte du själv.

Ha en fin sommar!

(Foto taget av Lisa Milke)

Vi planerar att lägga på markduken på Siljevigräset nu på torsdag.
Tar tacksamt emot ideella krafter kl. 10 så går det enklare och fortare.
Fika serveras !!

Välkomna hälsar GIF

2019-03-12 19:00

KUNGSHAMNS IF