GDPR och GIF

25 maj 2018 träder en ny förordning om dataskydd i kraft inom EU. Den berör den enskildes integritet vid behandling av personuppgifter.

Inom GIF hanterar vi personuppgifter för att administrera löpande föreningsaktiviteter av olika slag.
Berörda är i första hand ledare, aktiva och samarbetspartners.

Av det skälet har vi formulerat en Integritetspolicy för behandling av personuppgifter i GIF.
Den är publicerad på hemsidan under rubriken Om GIF och POLICYDOKUMENT och sprids via andra sociala medier så att alla berörda av de uppgifter vi har i GIF får vetskap om hur vi hanterar dessa.

Har du några frågor om detta är du välkommen att kontakta oss via info@grebbestadsif.se.

Här kan du klicka på länk till GIFs Integritetspolicy.

GDPR = General Data Protection Regulation. Denna förordning ersätter Personuppgiftslagen (PUL).

.

Idag är det, efter 2 lediga veckor, träningsstart för A-truppen inför höstsäsongen på ett sommargrönt Siljevi. Vi återkommer med ev. nyheter avseende spelartruppen och annat.
Tävlingsstart nästa tisdag 30 juli med DM-semifinal mot Ljungskile på Siljevi och seriestart måndag 5 augusti borta mot IFK Uddevalla.

2019-07-05 19:30

IK GAUTHIOD