GDPR och GIF

25 maj 2018 träder en ny förordning om dataskydd i kraft inom EU. Den berör den enskildes integritet vid behandling av personuppgifter.

Inom GIF hanterar vi personuppgifter för att administrera löpande föreningsaktiviteter av olika slag.
Berörda är i första hand ledare, aktiva och samarbetspartners.

Av det skälet har vi formulerat en Integritetspolicy för behandling av personuppgifter i GIF.
Den är publicerad på hemsidan under rubriken Om GIF och POLICYDOKUMENT och sprids via andra sociala medier så att alla berörda av de uppgifter vi har i GIF får vetskap om hur vi hanterar dessa.

Har du några frågor om detta är du välkommen att kontakta oss via info@grebbestadsif.se.

Här kan du klicka på länk till GIFs Integritetspolicy.

GDPR = General Data Protection Regulation. Denna förordning ersätter Personuppgiftslagen (PUL).

.

Grattis på födelsedagen Rolf!

Div I Södra
2018-11-10 14:00