David Edvardsson i landskamp på Siljevi - Update

Nu med 155 bilder tagna av Jens Ohlson och Jan Svensson

I går fick David Edvardsson det stora nöjet att spela landskamp på Siljevi med P-16 landslaget mot Turkiet.

Lite om matchen samt bilder...

Se 155 bilder från Sverige-Turkiet P16 från Grebbestads hemsida

Matchen:
Turkiet var det bättre laget före paus men det var väldigt chansfattigt. I den andra halvleken kom Sverige tillbaka och fick ett jätteläge att sätta 1-0.

Och det var ingen mindre än vår egen David Edvardsson som fick läget. Helt fri mot den turkiske målvakten som gjorde en fin räddning (se bilder från friläget bland bilderna.

Turkiet kom sedan tillbaka och hade ett bra skott som svenske målvakten tippade till en hörna. Den plus ett "misslyckat" inlägg som prickade ribban var Turkiets bästa chanser.

Vid 0-0 avgjordes sedan matchen på straffar. Utmärkta straffar från de båda lagen. Sverige satte sina fem medan Turkiet prickade ribban på en av sina vilket gjorde att Sverige vann.

David Edvardsson Update 19 jan: mer bilder från Kändismatcher på Siljevi

GIF visar väldigt stark moral

Div I Södra
I förrgår 16:00