T A C K ...

... till alla som bidragit till veckans tre tuffa matcharrangemang - landskamper mndag och sndag och seriematch i ettan p fredag.
Parkering, entrer, kiosker, bollvrdar, publikvrdar, inmarschungdomar och andra - alla bitar fungerade klockrent !!

GIF fick lovord av gstande lagen frn sterrike, Irland, Tvker, Turkiet och Sverige, UEFA-delegaten, Svenska Fotbollfrbundet och Bohuslns Fotbollfrbund fr utomordentligt vl genomfrda arrangemang !!

TACK

Grebbestads IF

.

Ser i artikeln om matchstatistiken att J Henrikssson nu ligger p plats 15 i gjorda ml fr gif genom tiderna.

Sorterar man p bara a-lagsml ligger han 4:a efter J Sderlund (154), Bernt (121) och Curt (80).

Jonas hade efter ssongen 2017 gjort 75 och str med rets tv pytsar allts p 77. Tredjeplatsen inom rckhll!

Tittar man istllet p ml/match (fr spelar som gjort mer n ett ml) s ligger han tva med ett snitt p 0,77 ml/match. Etta r Bernt med 1,12 ml/match.

Pllana och J Sderlund trea och fyra p 0,71 resp 0,64 ml/match.

Distriktsmsterskap
I förrgår 18:45