2 ungdomslandskamper på Siljevi

Nu är det dags för 2 ungdomslandskamper på Siljevi. De ingår i UEFA Development Tournament för Flickor 16 och Pojkar 16 år. Det är lag från Irland, Österrike, Turkiet och Sverige som spelar på olika platser i Bohuslän.

Detta gäller för Siljevi och Grebbestad:

- Måndag 14 maj 18.30 spelar Flickor 16 Irland mot Österrike.
- Söndag 20 maj 15.00 spelar Pojkar 16 Sverige mot Turkiet.

Välkomna hälsar UEFA, Svenska Fotboll Förbundet, Bohusläns Fotboll Förbund och Grebbestads IF

.

Stort TACK till alla härliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och väl genomfört. Trots rekordpublik på ca 1150 personer så funkade allt precis så bra som vi planerat. GIF fick beröm från såväl publik som gästande IKO och Fotbollförbundets matchdelegat som var på Siljevi och tittade till vår organisation och genomförandeplan.
TACK för er insats under vårsäsongen, nu tar vi sommarledigt på Siljevi, väl mött 12 och 18 augusti då våra seniorlag har höstpremiär med hemmamatcher.

Div I Södra
2018-07-13 19:00