38 bilder från Grebbestad-Ängelholm

Nu finns det 38 bilder i Galleriet. Gå via menyrad och Galleri, eller följ länk nedan:

Se bilder från Grebbestad-Ängelholm från Grebbestads hemsida

GIF-Ängelholms FF 2-1 Grebbestads tog första segern, Ängelholm besegrades Hampus Furublad nickade hem Grebbestads första seger

Stort TACK till alla härliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och väl genomfört. Trots rekordpublik på ca 1150 personer så funkade allt precis så bra som vi planerat. GIF fick beröm från såväl publik som gästande IKO och Fotbollförbundets matchdelegat som var på Siljevi och tittade till vår organisation och genomförandeplan.
TACK för er insats under vårsäsongen, nu tar vi sommarledigt på Siljevi, väl mött 12 och 18 augusti då våra seniorlag har höstpremiär med hemmamatcher.

Div I Södra
2018-07-13 19:00