Hampus Furublad nickade hem Grebbestads första seger

Grebbestad besegrade Ängelholm hemma på Siljevi med 2-1. Matchvinnare blev inhopparen Hampus Furublad som nickade in både 1-1 och 2-1. Segermålet i den 90:e minuten

Mer om matchen senare...

GIF-Ängelholms FF 2-1 Grebbestads tog första segern, Ängelholm besegrades 38 bilder från Grebbestad-Ängelholm

Stort TACK till alla härliga ideella krafter som bidrog till att arrangemanget idag blev mycket lyckosamt och väl genomfört. Trots rekordpublik på ca 1150 personer så funkade allt precis så bra som vi planerat. GIF fick beröm från såväl publik som gästande IKO och Fotbollförbundets matchdelegat som var på Siljevi och tittade till vår organisation och genomförandeplan.
TACK för er insats under vårsäsongen, nu tar vi sommarledigt på Siljevi, väl mött 12 och 18 augusti då våra seniorlag har höstpremiär med hemmamatcher.

Div I Södra
2018-07-13 19:00