Äntligen, markduken ligger på Siljevi

Nästan på dagen 1 månad senare än förra året kunde vi idag lägga ut markduk på ca 7000 kvm gult gräs på Siljevi. Tack vare alla hjälpande ideella händer slog vi nytt rekord, allt var på plats på ca 1 timme, suveränt !

Nu hoppas vi värme och sol skall öka både i luft och under duken så vi kan få hemmapremiär på "nya" Siljevi söndag 6 maj mot Ängelholms FF.

Titta här på bilder från markdukens utbredande på Siljevi.

STORT TACK till Rosa A, Björn Y, Björn H, Bengt A, Stig A, Kent A, Lars M, Rolf L, Christer H, Roy-Arne H, Stig H, Mats H och Staffan G.

.

Ser i artikeln om matchstatistiken att J Henrikssson nu ligger på plats 15 i gjorda mål för gif genom tiderna.

Sorterar man på bara a-lagsmål ligger han 4:a efter J Söderlund (154), Bernt (121) och Curt (80).

Jonas hade efter säsongen 2017 gjort 75 och står med årets två pytsar alltså på 77. Tredjeplatsen inom räckhåll!

Tittar man istället på mål/match (för spelar som gjort mer än ett mål) så ligger han tvåa med ett snitt på 0,77 mål/match. Etta är Bernt med 1,12 mål/match.

Pllana och J Söderlund trea och fyra på 0,71 resp 0,64 mål/match.

Distriktsmästerskap
I förrgår 18:45